Протеинови вафли

Онлайн магазин Фитнес и Добавки Ви предлага най-добрите протеинови вафли на ниски цени и различни производители. Също така, на сайта ни може да намерите и протеинови барове, протеинови блокчета, протеинови браунита и други сладки изкушения. Всички фитнес добавки и хранителни добавки са с гарантиран произход и високо качество.

Протеиновите вафли или протеинови барове, както още са известни, са вкусен и лесен начин за набавяне на качествени, бързо и бавно абсорбиращи се протеини. При нас ще откриете само най-вкусните и здравословни протеинови вафли.

Протеиновите вафли са много популярни в средите на професионалните спортисти. От скоро са леснодостъпни за всички активни хора, интересуващи се от здравословно хранене и спорт.

Протеиновите вафли са една здравословна закуска, която може да замести едно пълноценно хранене. Те зареждат организма с висококачествени протеин, при това имат ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. Произвеждат се от най-чистите форми на протеини, необходими за изграждане на хармонично, здраво и силно тяло.

Без значение дали искате да заместите хранене, нуждаете се от допълнително енергия или искате да се възстановите след физическо натоварване, една протеинова вафла ще е идеалният избор.

Изследванията показват, че приема на протеинови вафли, веднага след тренировка, ускорява възстановяването. Идеални са за подтискане на апетита, който се засилва след тренировка. Благодарение на тях, вие удовлетворявате желанието си да похапнете нещо сладко, без да нарушавате хранителният си режим.