Нови фитнес добавки от 22 октомври 2018

ESN Creatine UltraPure

ESN Creatine UltraPure 500 grams

ESN Creatine UltraPure 500 grams
https://fitnesidobavki.com

От днес обогатяваме гамата от фитнес добавки на известната немска марка ESN – Elite Sports Nutrients, с новия продукт ESN Creatine UltraPure. Класическата формула креатин монохидрат произведен при спазване на най-високите стандарти за качество и контрол е в състояние да задоволи изискванията и най-претенциозните активни спортисти.

Това е чист продукт, който не съдържа изкуствени овкусители, въглехидрати и захар. Благодарение на тези негови характеристики, той може да бъде добавен към всеки протеинов шейк по ваш избор. Креатинът на ESN се разтваря много бързо и създава приятна и гладка текстура.  Също така, тази формула е подходяща за вегани и вегетарианци. ESN Creatine UltraPure е чудесна възможност за всички, които търсят продукт за подпомагане на развиването на мускулна маса и увеличаване на мускулната сила!

ESN Nitro BCAA

ESN Nitro BCAA 500 grams

ESN Nitro BCAA 500 grams
https://fitnesidobavki.com

Друг висококачествен продукт на ESN – Elite Sports Nutrients са аминокиселините с разклонена верига ESN Nitro BCAA. Това отново са фитнес добавки, които са произведени съгласно всички европейски стандарти за качество и са в състояние да отговорят на изискванията на всеки спортуващ.

ESN Nitro BCAA съдържа трите аминокиселини с разклонена верига L-Leucine, L-Valine и L-Isoleucine. Те са тези, на които можете да разчитате, тъй като те се грижат за запазването на мускулната маса дори при най-интензивни тренировки.

Този продукт е подходящ е за вегани и вегетарианци, съдържа пробиотични щамове от полезни бактерии, които подпомагат доброто храносмилане. В състава им е добавен ечемичен малцов екстракт като подсладител. Основно предимство е и много ниското съдържание на въглехидрати.

Best Body Testobolan Maca

Best Body Testobolan Maca 100 capsules

Best Body Testobolan Maca 100 capsules
https://fitnesidobavki.com

Следващият нов продукт, който предлагаме на вашето внимание е Best Body Testobolan Maca. Това е изключително мощен тестостеронов бустер, който е изграден на базата на екстракти от натурални съставки, които са напълно безопасни за вашето здраве. Също така, Testobolan Maca е подходящ за всички, дори и за професионални спортисти, защото не съдържа забранени вещества.

Best Body Testobolan Maca е от групата фитнес добавки, които увеличават производтвото на хормона тестостерон и контролират неговото ниво в организма. Повечето тестостерон води до повече мускулна сила, чувствителна загуба на подкожни мазнини и засилено сексуално желание.

Olimp Gold Beef ProTein

Olimp Gold Beef ProTein 700 grams

Olimp Gold Beef ProTein 700 grams
https://fitnesidobavki.com

Горди сме да ви представим новото попълнение в арсенала ни от фитнес добавки – Olimp Gold Beef ProTein. Той е произведен от Olimp Sport Nutrition, чиито продукти се произвеждат в съвременни съоръжения, които отговарят на стандартите за фармацевтично качество GMP (Добри производствени практики) и притежават сертификат ISO9001 – международния стандарт за качество.

Всичко това гарантира, че Olimp Gold Beef ProTein съдържа само изключително чисти и висококачествени протеинови източници, които ще ви помогнат за растежа и възстановяването на мускулите. Характерното за този продукт, е че не съдържа лактоза и има ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. Това прави Gold Beef ProTein идеален за хора, които страдат от непоносимост към лактоза или искат да пробват друг протеинов източник, освен традиционните суроватъчни протеини.

Mutant Pro-100

Mutant Pro-100 1814 grams

Mutant Pro-100 1814 grams
https://fitnesidobavki.com

След дълго чакане, с радост можем да заявим, че вече имаме в наличност един от най-добрите протеинови продукти – Mutant Pro-100! Произведен е от Mutant, чиито фитнес добавки са спечели много награди, например “Weight Gainer на годината”, “Най-добър вкус на годината” и “Нова компания на годината”. Всички тези награди и признания идват в резултат на отдадеността на Мутант да подобрява и затвърдява тяхната гама от добавки.

Mutant Pro-100 е продукт, който също следва политиката да се произвеждат само висококачествени, безопасни и работещи добавки. Гаранция за това е и че всички продукти, които излизат от производствената линия се тестват водещи професионални спортисти, състезаващи се в различни дисциплини.

Mutant Pro-100 се предлага в разфасовки от 908 и 1814 грама и със 6 невероятни вкуса. Повече за състава, приложенията и характеристиките му, можете да научите от страницата на продукта. Побързайте и си купете Pro-100 на ниска цена от fitnesidobavki.com!

Stacker 2 Multi Kick

Stacker 2 Multi Kick 150 grams

Stacker 2 Multi Kick 150 grams
https://fitnesidobavki.com

Друг нов продукт, който пускаме в продажба тази седмица е Stacker 2 Multi Kick. Тази висококачествена формулата от мултивитамини и мултиминерали се предлага под формата на прах за по-бърза и по-добра абсорбация от организма. Другото предимство на Multi Kick е, че съдържа 32 активни съставки, които не са сложени само за пълнеж, а наистина работят!

Multi Kick се произвежда от Stacker 2, световно призната марка, която отговаря на най-високите стандарти за качество и безопасност при създаването на своите продукти. Това ви гарантира, че наистина получавате, това което е написано на етикета, без да се страхувате за вашето здраве.

Now Tri-Amino

Now Tri-Amino 120 capsules

Now Tri-Amino 120 capsules
https://fitnesidobavki.com

Now Tri-Amino е следващият нов продукт, който вече можете да закупите от нашия онлайн магазин. Това е висококачествена добавка, съдържаща точната комбинация от аминокиселините L-Arginine, L-Ornithine и L-Lysine. Tri-Amino се произвежда от Now, съкратено от Nutrition for Optimal Wellness, марка, която е призната за един от пионерите в индустрията за хранителни добавки.

Придържайки се към вярата си, че природните продукти са по-безопасни и по-ефективни от синтетичните, Now използват строг контрол при избора на суровини за техните продукти. Те избират само не-ГМО, не-облъчени и 100% органични съставки. Затова и избирайки Now Tri-Amino, можете да сте сигурни, че получавате възможно най-добрия аминокиселинен продукт на пазара! Това е една изключително мощна формулата, която ще увеличи производството на много хормони и ще подобри транспорта на хранителни вещества и кислород към мускулите.