Нашата история

fitnesidobavki logo bez ramka7За кратко време онлайн магазин Fitnesidobavki.com се утвърди като един от лидерите на пазара в сферата на хранителните добавки. Предоставяме на нашите клиенти впечатляваща гама от висококачествени продукти произведени в САЩ, Канада и Европа и то на най-добрите цени.

Онлайн магазин Fitnesidobavki.com предлага продукти на над 70 марки, доставя на различни клиенти, включително търговци на дребно, фитнес центрове и онлайн магазини в цяла България.

Ние вярваме в най-високите стандарти за качество, поради което постоянно подобряваме обслужването на клиентите си. През следващите години ще разширим нашето присъствие на пазара чрез разширяване на нашата печеливша мрежа от клиенти и партньори.

Нашата компания ще продължи да расте бързо през следващите години. Успехът на една компания зависи от усилията на нейните служители да предоставят перфектно обслужване на клиентите. Благодарни сме, че можем да разчитаме на отдадеността и на голямата ангажираност на нашите служители.

Забележка: Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения.