Universal Nutrition

universal nutritionОт малкият домашен фитнес до специализираните фитнес зали, в цялата тази велика страна и в целия свят, Universal Nutrition е име, известно в света на спорта. От времето на първия Sandow, връчен на първия шампион през 1977 година, Universal Nutrition е неразделна част от голямата общност на професионалния спорт.

“Общност” е дума, концепция и подход, който е важен за Universal Nutrition. Докато хранителните добавки са нашата основна дейност, ние сме нещо повече от просто компания за добавки. Нашата мисия е да съдействаме за изграждането на силна и позитивна спортна общност навсякъде, където и да отидем.

В Universal Nutrition вярваме в две неща. Първото е че, бодибилдинга не е само тренировки – става дума за начин на живот. И като начин на живот бодибилдинга може да играе положителна роля в живота и личното ни развитие. Силата, получена и построена във фитнеса, не е просто силата на тялото – тя е и силата на характера. Трансформацията, която се осъществява, се отнася не само до физическото състояние, но и към душевната сила.

Второто нещо в което вярваме е, че общността винаги е по-силна от индивида. За мнозина тренирането може да изглежда като самотно действие. Това, което се стремим да правим в Universal Nutrition, е да съберем хората, да ги свързваме и да укрепваме връзките, които всички споделяме – връзките, определени от любовта на желязото.

Тъй като продължаваме да се движим напред, никога няма да забравим нашата история, нашето наследство. Като семейно притежаван и управляван бизнес, ние вярваме, че това ни прави наистина различни.