Syntrax

syntrax
Syntrax предлага безкрайно разнообразие от висококачествени протеинови прахове и хранителни добавки. Компанията е един от лидерите в сферата на спортното хранене, здравето и медицината. Всеки продукт е проектиран да бъде максимално ефективен, като използва най-качествените налични съставки.

Syntrax има репутация на производител, който използва само висококачествени съставки за производството на своите продукти. Освен това, всички негови продукти са с най-добрите вкусови качества в индустрията. Поради липса на конкуренция относно качеството и ефикасността на продуктите, SI03 Inc. служи като еталон, по който другите производители на хранителни добавки да се сравняват.

С течение на годините компанията си спечели забележителна репутация заради своите новаторски формули. Чрез съчетаване на научи и медицински изследвания и благодарение на най-добрите съвременни методи в билковите формулировки, Syntrax продължава да предлага продукти от най-голям калибър.

SI03 Inc. работи с няколко висококвалифицирани изследователи, натрупали десетилетия опит в разработването на продукти, свързани със здравето. С над 30 проекта за научноизследователска дейност и множество патентни заявки, Syntrax е лидер в производството на най-качествените продукти на пазара.

SI03 Inc. произвежда линията Syntrax и нейните революционни формули в една от най-добрите производствени мощности в Северна Америка. Това, съчетано със непоколебимия ангажимент на производителя за контрол качеството, позволява производството на продукти от най-висок клас.