Muscletech

muscletechMuscletech е създадена през 1995 година и благодарение на постоянният стремеж към усъвършенстване на начините за производство, става марката номер 1 в Америка за продажба на хранителни добавки. Днес, Muscletech е синоним на висококачествени продукти, които са на пазара повече от две десетилетия.

Muscletech отпуска милиони долари за финансиране на научни изследвания и тестове. Изследователските им екипи постоянно се стремят да откриват нови и по-ефективни начини за увеличаване на мускулната маса и сила и намаляване на телесните мазнини.

Muscletech се ангажират не само с научни изследвания и висококачествени разработки. Активно защитават техните открития с многобройни патенти. По този начин се гарантира, че други компании не правят, използват или продават вече патентованите формули.

Изследователите на компанията са придобили над 30 американски и 50 международни патента и са създали стотици първокласни хранителни добавки. Голям брой професионални спортисти са тествали всички техни формули преди да бъдат пуснати на пазара. В резултат на това, можете да бъдете сигурни, че производството и продажбата на най-висококачествените хранителни добавки в света е обещание, което ще бъде спазено.