Bpi Sports

bpi sportsBpi Sports гледа отвъд хранителните добавки и продукти, достигайки до сърцевината на това, което ви помага да постигнете целите си – каквито и да са те. Bpi Sports предлагат най-добрите хранителни планове и продукти, които работят толкова добре, колкото и вие.

Когато влагате време и усилия по време на тренировките си, искате да знаете, че хранителните добавки ще ви помогнат да получите резултатите, които търсите. Никой не иска да губи време, енергия или пари. Ето защо от Bpi Sports правят висококачествени, иновативни и ефективни продукти.

Това изисква обширни изследвания, формулиране и изпитване, за да се създадат иновативни и ефективни продукти. Изследователският екип на Bpi Sports подлага всички съставки, производствени процеси и крайни продукти на най-строгите протоколи за проверка и тестване на трети страни. Това се прави, за да се гарантира, че получавате само най-качествените продукти.

Преди продуктите да напуснат фабриката, те се избират на случаен принцип и се тестват в лабораторията. След това те се сравняват с контролната проба за консистенция на аромата, цвета и плътността. Последната стъпка е проверка от независима трета страна, за да бъдете абсолютно сигурни, че всяка добавка отговаря на стандарта BPI.

Bpi Sports използват компанията ChromaDex, за тестване на своите продукти. Това е водещият доставчик на фитохимични референтни стандарти и ботанически референтни материали за производството на натурални продукти. Те имат над 1800 фитохимикала и 400 ботанически референтни материали в техния каталог.

В Bpi Sports имат страст към това, което правят и ви уверяват, че ако има етикет на BPI, това, което е на етикета – съответства на това, което е в опаковката.